Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 27 oktober 2015

(Gewoon-spiritualiteit.nl |  Bob Kukler en Irma Schiffers) Wow. Enerverende tijden! En een astrologische vooruitblik op de komende tijd met prachtige wijsheden.

“Aarde, Venus, Mars, Jupiter. De exacte conjunctie waarin Venus en Mars samenkomen is op vrijdag, dit weekend. (…) Venus conjunct Mars, de God conjunct met de Godin. Het mannelijke conjunct met het vrouwelijke. Ze komen samen. En met Jupiter, de oppergod die overziet. Ik bedoel, dit is als Wow, dit is echt een grootse tijd. En waar heeft dat mee te maken. Als je deze energie kunt voelen, het is het mannelijke dat uitstraalt. En het vrouwelijk ontvangt van binnen.Het mannelijke, vuur en lucht rijzen op, en het vrouwelijke, aarde en water komt binnen en naar beneden. Dus het is de ademhaling, het is de inademing en de uitademing; de yin en de yang, het licht en de duisternis, het is die hele mooie dans. En eens in de zoveel tijd komen ze samen. En dat is wat?
Geboorte! Geboorte, in het bijzonder met Jupiter, dit zich uitbreidende en uitbreidende geboorteproces. Dus dit is een tijd van geboorte geven aan een nieuwe identiteit. Een nieuw ‘zelf’, een nieuw paradigma, een nieuwe samenleving, een nieuwe wereld.”

En hieronder één van die prachtige wijsheden. “Voor elk uniek probleem is er een oplossing, is er een sleutel, is er een medicijn voor. Er is een genezing, er is een potentieel, er is een mogelijkheid. Het is zwanger.Elk probleem, elke irritatie, elke boosheid, elke emotie die we hebben, is zwanger van potentiële kennis. Een potentieel leren, een potentiële opening en het roept. Het roept, het roept ons naar buiten, het roept om alle creaties te omarmen.”

De mantra voor deze week:
Elk uniek probleem
is zwanger van een oplossing
Die roept voor mij om uitbreiding
richting het omarmen van elke creatie.

Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »