Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 28 december 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Het is 2 voor 12 vóór 2017 (het moment dat deze video met Nederlandse ondertiteling op YouTube gaat) . En het is 2 vóór 12 voor het grote ontwaken. Van onszelf, van de mensheid en van de wereld.

“Er komt een wild en gek jaar aan, Jupiter in oppositie met Uranus. We voelen het nu al, tijd van grote uitbreiding en dat voelt als ‘heel diep ademhalen’. Er kunnen veel dingen op ons af komen, maar in het bijzonder nu. Nu in het bijzonder kunnen we de ‘hand van onze bestemming’ voelen die door ons leven gaat. Een grotere hand dan wij zelf. Alsof we worden gepusht. Of dat we worden voortgetrokken, of dat we geblokkeerd worden, of dat we worden tegengehouden.”

“Dus het tijd om de diepte in te gaan, het is tijd om ernstig te worden. En niet in de slachtofferrol te vallen, en niet in de ontkenning te gaan. En niet in escapisme; we nemen nog een andere peuk, we nemen nog een slok, of een ander feest, of neem wat ayahuasca, wat dan ook…”
“Leg de telefoons weg, sluit de schermen af, sluit de computers af, en reflecteer van binnen. Serieus, over de diepere aspecten van het leven. Dat is echt heel krachtig. En dat zal nog meer in de komende week gebeuren, als de Maan in Waterman gaat, de toekomst.”

De mantra voor deze week:
Hoe ouder en objectiever ik word,
hoe helderder ik zie.
Dat de wereld serieuze aandacht nodig heeft,
meer dan nog weer een feest voor mij.

Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »