Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 5 oktober 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Het andere belangrijke waar ik het over wil hebben met je vandaag, is dat Saturnus vierkant staat met de Maansknopen, maar dit is vrijdag en dat is echt een groot, lang, enorm vierkant met grote, lange, diepe, massieve consequenties voor ons hele evolutionaire proces. Saturnus kwam voor de eerste keer vierkant te staan met deze knopen in maart. Dus dit is als een negen maanden-ding, Saturnus transits zijn negen maanden durende progressie-processen.”

“En Saturnus is daar in Boogschutter in vuur, vierkant met de Maansknopen en vierkant Neptunus. En we zijn allemaal door dit Saturnus vierkant Neptunus gegaan, ik heb het daar het hele jaar over gehad. En dat heeft te maken met depressie. Neptunus is oneindige liefde en geest en goddelijk potentieel en dat soort dingen, en Saturnus die vierkant staat heeft alleen maar de boel gedempt.”

“En door dit alles heen –het enige mooie hieraan is, dat Saturnus eraan komt om een driehoek te maken met Uranus – later in dit jaar. Dat zal geweldig zijn, Jupiter komt eraan in oppositie met Uranus, en Uranus is in Ram en dat is interessant. Als Mercurius naar Weegschaal gaat, zijn alle planeten bovenin. Van Weegschaal tot Vissen, tot januari. Dus voor de rest van het jaar gaat het om externe dingen, transpersoonlijk, evolutie door relaties. Uranus is de enige in Ram, het persoonlijke teken. Van Ram naar Maagd en Uranus is rebellie, opstand revolutie”

De mantra voor deze week:
Wanneer ik me afgescheiden voel
moet ik mezelf aanzetten
als een lichtknop die het mogelijk maakt
dat het heden door mij heen stroomt
vanuit het Goddelijke.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nl, Tom Lescher

Translate »