Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 8 september 2015

(Gewoon-spiritualiteit.nl |  Bob Kukler en Irma Schiffers) We gaan het “eclips-seizoen” in, zegt Kapypacha op zijn eigen, humorvolle wijze. Dit weekend (in Nederland op zondagochtend 13 september) is een gedeeltelijke zonne-eclips: “Je mag weten dat het nu een tijd van diagnoses is, omdat er een tijd van nieuwe actie aankomt.

Er zullen nieuwe impulsen zijn, en er komt een nieuwe dageraad aan en dat zal snel gaan en vlug en we zullen echt wel hier en daar een trap tegen de kont krijgen in de komende tijd.” Tijdens deze zonne-eclips is ook verdere heling van het vrouwelijke zeer belangrijk: “We kunnen nu werkelijk in de zorgen stappen en het verdriet van het vrouwelijke, over hoe ze uitgebuit is, of hoe ze gebruikt is en dat kunnen we persoonlijk opvatten of het persoonlijk voelen, en dat kan heel diep gaan. En we kunnen een verdrietig proces ervaren en we kunnen te maken hebben met ‘zorgen’ die uit het verleden opduiken, of die vanuit al deze chaos opdoemen en vanuit alle uitdagingen waarbij we niet noodzakelijk de juiste dingen gedaan hebben, of het juiste hebben gezegd. Geen sporen achterlatend… Misschien hebben we andere mensen geraakt op een negatieve manier, op een uitdagende manier, of hoe we wellicht ons lichaam schade hebben berokkend en het niet hebben geëerd als een tempel van de Goddelijke vrouwelijkheid en dus kunnen we daar wroeging over hebben. En zorgen.
En we kunnen in deze ruimte van spijt verdwaald raken en we kunnen het gevoel hebben dat we erin getrokken worden.”

Op 28 september hebben we een volledige maansverduistering. Kaypacha refereert al daaraan: “En dat zal zeer krachtig zijn, een aantal weken verder met die volle Maan-eclips in Ram.
Dat is een ander verhaal…”

De mantra voor deze week:
Ik vind het prachtig dat het leven een mysterie is,
hoe meer ik begin te zien
dat ze langzaam haar geheimen onthult,
en mij mijzelf laat zien.

Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nl , Tom Lescher

Translate »