Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 11 april 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Dus het gaat hier om liefde, het gaat om veranderingen, het gaat om nieuwe waarden, het gaat om uitbreiding van ons gevoel van wat er aan de gang is en wie we zijn. Zelfliefde, Venus in Stier, fantastisch! Driehoek met Pluto. Dat is echt heel mooi en dinsdag, daarmee samenvallend, gaat Saturnus retrograde.”

“En met deze Uranus/Zon en deze nieuwe Maan in Ram kun je iemand pakken en met je meenemen en dan kun je hoger, verder en dieper gaan en wow! Want dit is de tijd voor een nieuw begin. En je zet misschien je zinnen zelfs nog meer en hoger op de dingen dan ooit. Je kunt zeer krachtig zijn, maar linksom of rechtsom, ik zeg dat dit weekend en deze tijd in het bijzonder, zoals deze maand, te maken heeft met in het nieuwe duiken, in het onbekende, en noodzakelijk ook betekent dat je uitbreekt uit het verleden. Dat je uitbreekt uit de gevangenissen.”

“Leer hoe je die innerlijke kracht van Ram kunt oproepen, die deze vuurtekens hebben, en dat je echt de waarheid ziet en in je eigen waarheid gaat staan tegenover de gevestigde orde of het patriarchaat, of het verleden of je ouders, of je partner of wie het ook is. Het is gewoon… maak ruimte! Maak ruimte. Je hebt ruimte nodig om te groeien. Je hebt ruimte nodig om te bewegen. Je bent een bloem die gaat bloeien en je moet open kunnen gaan. Dus pak deze kans: Zon, Maan, Uranus die de toon zet voor de komende maand.”

De mantra voor deze week:
Ik weet dat ik gesmoord kan worden als
ik naar adem moet snakken.
Dat is het moment waarop ik de kracht moet aanspreken
en mijn waarheid luid en duidelijk moet spreken.

Als je hier klikt, krijg je een pdf met de geschreven tekst. En hieronder is de video met de Nederlandse ondertiteling.

 Injoy!

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 4 april 2018

 

Translate »