Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 4 april 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Het is zo’n tijd en het is op een bepaalde manier een voorbode van wat we gaan zien, nu we geboorte geven aan het Waterman-tijdperk.”

Het loslaten van het patriarchaat. Het patriarchaat wordt geassocieerd met Steenbok. Dus al deze energie die wordt opgebouwd in Steenbok in de komende jaren; Jupiter zal zich ook nog voegen bij Saturnus en Pluto in Steenbok, dus ik zal nog wel een flink tijdje praten over Steenbok.

“En die Maan op haar eigen zuidknoop zal als het ware enigszins verzwakken. Planeten zijn zwakker op hun eigen zuidknoop en ze zijn sterker op hun noordknoop. En we hebben dan ook nog de noordknoop in Leeuw. Opnieuw, ik-mij-mijn, mijn creatieve potentieel, mijn creatieve kracht. Dit is de noordelijke maansknoop, dit is het toekomstige pad.”

“We willen vooruitgaan. Ram wil vooruit, de Zon beweegt vooruit. Zelfs Cheiron die vanuit Vissen komt gaat vooruit. Uranus breekt weg uit Ram en gaat naar Stier. Die gaat voorwaarts. Ga niet achteruit.”

De mantra is:
Meer nog dan zoeken buiten mezelf
naar leiding, kracht en ondersteuning,
lees ik de wind en ga ik naar binnen
om mijn schip de haven in te zeilen.

 Injoy!

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 28 maart 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate »