Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 18 april 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Ik wil je aanmoedigen, ik wil niet zeggen dat je een struisvogel moet zijn die zijn hoofd in het zand steekt en negeert wat er allemaal gebeurt. Maar… je innerlijke wereld, je innerlijke realiteit, je innerlijke trillingsfrequentie is van het allergrootste belang.”

“Stel jezelf voor als een vuurtoren in een storm. Waarbij schepen zinken en mensen doodgaan en iedereen is de weg kwijt in de chaos. Het is zeer belangrijk voor jou dat je niet verloren raakt in die chaos. Dit is waar Steenbok naar voren komt. Ik ben een vuurtoren, ik ben solide, mijn licht zal schijnen in het donker. Door de regen heen, door de wind heen, door de aardbevingen heen, door de media, door mijn familie, door mijn samenleving.”

“En Steenbok heeft te maken met zelfdiscipline en zelfbeheersing, en echt opereren en functioneren op de hoogste niveaus van ethische, morele integriteit en vast te houden aan mijn voorwaarden en mijn situatie, en om er echt te zijn.”

“En als wij –als individuen- oude patronen, oude conditionering of lagere trilling en instinctieve componenten van onze psychologie, van ons bewustzijn verwarren en vermengen, en dan kunnen we zeggen ‘dit is liefde’ terwijl het lust is. Dit is liefde, als het overheersing is, of hebzucht. Dit is liefde, terwijl het manipulatie is. Dit is liefde, terwijl het escapisme is. Dit is liefde, want het is bla bla bla bla. De lijst is eindeloos. We vertellen onszelf verhaaltjes. Om onze gedragingen te rechtvaardigen. Dus dit is een tijd van opschonen. Dit is een tijd van echt diep in onszelf gaan kijken als Pluto achteruit gaat lopen. Dan reflecteren we op de diepste schaduwelementen van onze ziel.”

De mantra voor deze week:
Mijn bewustzijn is een kelk,
voor het spirituele licht van boven.
Mijn wensen, behoeften, angsten en verlangens,
kleuren dan wat ik liefde noem

 Injoy!

Bijgaand de geschreven tekst van Kaypacha’s video van de afgelopen week. Klik hier.

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 11 april 2018

Translate »