Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 19 april 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Mercurius loopt retrograde, dus terug naar Ram. Oh help! En als die daar eenmaal is, in feite heeft hij een flinke tijd conjunct Uranus gestaan, en deze retrograde tocht zal zo blijven.

En veel mensen vragen mij ‘wanneer gaat deze intensiteit eindigen, voorbij zijn, enigszins klaar zijn, een beetje lichter worden?’ En ik moet zeggen, niet echt vóór het einde van de maand.”

“En voeg dat samen met Venus conjunct Cheiron. Ze is daar op dit moment en zoals ik al zei, ze blijft daar, ze gaat niet terug naar Ram voor de 26e of zoiets. Dit is echt… en ze staat vierkant Saturnus op het Galactische centrum. Dat is echt ‘wow!’ Wow.”

“Dus weet, dat Saturnus na Uranus kwam, na de bliksemschicht van inspiratie -en dat hoeft niet allemaal slecht te zijn,- dit is ook zoiets als ‘okee, geweldig nieuwe verlichting, nieuwe ideeën, nieuwe uitvindingen, nieuw potentieel, nieuwe gemeenschappen, nieuwe zaken, maar als we aan al deze nieuwe dingen willen beginnen, lopen we overal tegenaan dat ons afremt.”

De mantra voor deze week:
Het leven is leren
‘Mij’ uit mezelf duwen
en hoe meer ik in staat ben daarmee om te gaan
hoe meer ik mezelf zal bevrijden.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »