Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 21 februari 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “We hebben de Zon, Mercurius, Venus, Neptunus en Cheiron, allemaal in Vissen. Het is deze tijd van het jaar dat we een Vissen-feestje hebben. En de enige uitdaging, en daar ga ik het vandaag nogal uitgebreid over hebben in het rapport, en dat is Mars. Mars is in Boogschutter. Vierkant, vierkant, vierkant. Een exact vierkant naar Venus op zondag. En dezelfde dag staat Mercurius exact conjunct met Neptunus”

“Mars in Boogschutter, een vuurplaneet in een vuurteken, gaat over expansie, leren, reizen, gaan, uitbreiding; mijn rechterhersenhelft en al die andere levels van bewustzijn. En dat is als voorsorteren en dan gáán, en het staat vierkant met Venus in Vissen, en dat is als ‘ja, laten we naar de uiterste, buitenste grenzen gaan’. Zoals in mijn mantra van vandaag: reik naar de sterren. Leo! En zo ver als je kunt gaan; dit is overmatige uitbreiding.”

“Dus we kunnen inademen en alles naar binnen halen, maar dan willen we het uitademen en we willen het delen, we willen het geven, we willen creëren, we willen niet verdwalen tussen de sterren, of het universum en onbewuste dingen doen door andere mensen te kwetsen of misbruiken, of anderen in de steek laten omdat we verdwaald zijn in onze eigen trip, in onze eigen reis. We willen datgene doen waarbij we telkens weer inchecken en uitchecken, inademen en uitademen. En niet teveel in ons opnemen en niet teveel naar buiten kunnen laten. Dat is waar het meesterschap over gaat.”

De manta van deze week:
Ik reik naar de sterren hoog boven mij
En ik adem het universum in
Niet door mijzelf te verliezen of de bal te laten vallen
Ik keer terug en deel waar ik ben geweest.

 Injoy!

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 14 februari 2018

Translate »