Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 14 februari 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “En de Maan die ook naar Neptunus gaat zal ook vierkant met Mars komen te staan. Mars in Boogschutter is de zoeker van de waarheid. Waarheid, wijsheid, Boogschutter; natuurwet. Intuïtie. Vierkant al die Vissen-dingen, en we kijken ernaar -zoals ik al zei- als het einde der tijden. Ik heb het hier over wat ik ‘valse profeten’ zou willen noemen.”

“Je moet inchecken bij je eigen soevereine autonome autoriteit en weten dat jij de drager bent van je eigen waarheid. En dat jouw waarheid en jouw overtuigingen zullen veranderen als je waarden veranderen. Als jij evolueert en je ziel evolueert, dan zullen ze veranderen. En je gaat van leraar naar leraar, van relatie naar relatie, van geloofssysteem naar geloofssysteem.”

“Maar waar ik het over heb is, de draak van het ego. Kennis is macht. De mogelijkheid om te kunnen manipuleren door kennis en het weten, daar is de valse goeroe, de valse profeet, de valse leraar. De rattenvanger van Hamelen, kom en volg mij. Dat is zeer verleidelijk, en ik voel me zeer machtig en ik ga jou je geld afpakken. Of ik neem jou je lichaam af, of het is heel prettig dat ik geadoreerd word. Wanneer mensen evolueren via het spirituele niveau en daar heb ik het al over gehad.”

De mantra voor deze week:
Ik zie wat ik moet doen,
omdat mijn ogen nu zijn geopend.
En ik zeg tegen de spirituele wereld
dat de zuivere liefde niet mag worden vergeten.

Injoy!

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 7 februari 2018

Translate »