Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 21 maart 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Dus Mars en Ram en de Zon in Ram, en zelfs Venus, Mercurius en Uranus die allemaal nu in Ram staan, staan voor instinct, spontane verlangens die diep van binnen ontstaan: Ik WIL, nieuwe verlangens, onafhankelijkheid, vrijheid, ruimte!”

Dit is het mannelijke, het mannelijke wil vrijheid. Het vrouwelijke wil verbinding. We zijn allemaal een mix van beide, maar op dit moment is het: ik wil meer vrijheid! En gebeurt dat? Niet! En wat gebeurt er als het er niet is? Precies! Saturnus, die bovenop je zit.

“En wat doet dat? Het creëert woede. Of we nu worden onderdrukt door externe factoren, externe krachten, externe autoriteiten die buiten onze controle liggen, of dat we nu onze eigen verlangens onderdrukken. Omdat we ons schuldig voelen, of beschaamd, of we willen dat anderen ons aardig vinden. We willen niet dat anderen denken dat we egoïstisch of egocentrisch zijn.”

“Dus dit is een manier om in contact te komen, deze boosheid is een manier om in contact te komen met ons onderbewuste. Onze onbewuste ziel probeert ons iets te vertellen met deze impulsen en verlangens, en dit nieuwe oprijzende bewustzijn. En dit heeft uiteraard ook te maken met… en dat is een van mijn favoriete mantra’s, dat heeft te maken met plezier! De noordknoop van de maan is in Leeuw. Jazeker! En deze Venus, Mercurius staat driehoek met die noordknoop in Leeuw en de Zon komt eraan en komt in driehoek te staan met die noordknoop in Leeuw. En Leeuw heeft te maken met plezier.”

De mantra voor deze week:
Hoe meer ik let op mijn humeur
hoe bewuster ik word
van hoe ik mijn leven moet veranderen
zodat ik meer plezier kan hebben. 

Injoy!

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 14 maart 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »