Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 23 augustus 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Deze eclips-periode, ofwel dit hele jaar, waar ik het al over had, dat 2017 het jaar is van het einde aan de illusie, en diepgaande openbaringen. De zuidelijke maansknoop in Waterman, Waterman heeft te maken met openbaringen. Zoiets als verlichting, bevrijding, de ontwaking van het derde oog, de bliksem slaat in, plotseling, schokkend. Soms kan het plotseling en schokkend zijn, maar hoeft dat niet te zijn. Ik zeg altijd, dat wanneer het om Uranus gaat, ‘eerder dan gedwongen worden tot verandering, kun je beter een kracht van verandering zijn’.”

“En we willen dat gewoon begrijpen, dat deze Zwarte Maan Lilith met Saturnus echt te maken heeft met de waarheid. De waarheid bestaat door tijd. De tijd is een test van de waarheid. Als iets niet waar is zal het niet overleven. Het zal geen standhouden.”

“Weet dat een deel van het proces is dat het niet alleen gaat om manifesteren en creëren, en nieuwe grote dingen creëren die buitengewoon gaaf zijn en nog nooit zijn gedaan voorheen, nee nee nee. Het gaat om liefde, het gaat om verbinding. Het Waterman-tijdperk gaat over samen creëren. Het gaat om de relaties die je neerzet, die je maakt of afbreekt, de mensen die je ondersteunt of achterlaat. Het gaat allemaal om de acties die je ziel doet groeien, en dat gebeurt via het emotionele lichaam en door gevoelens. En het evolueren van het hart, dus alles wat met ons creaties te maken heeft, zijn activiteiten die er echt zijn voor het doel van ons, het uitbreiden van ons hartsveld. Opdat we iedere dag menselijker worden, en engelachtiger en mooier en goddelijker.”

De mantra voor deze week:
Door verrassende openbaringen
heeft de Grote spirit mij getoond
het leven dat ik moet manifesteren
om vrij te kunnen zijn.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »