Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 24 mei 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Grote dingen deze week, aankomende vrijdag als de Maan naar Tweelingen gaat, komt ze driehoek te staan met Jupiter, vierkant met Neptunus, sextiel met Venus, conjunct Mars, in oppositie met Saturnus, sextiel Uranus, wow!

Een grote dag, vrijdag als ze daar doorheen gaat. Dan gaat ze naar de latere graden en zondag is nog zo’n grote dag, want dan gaat ze naar Kreeft. En wat gaat ze in Kreeft doen? Dan komt ze voorbij en komt vierkant met Jupiter te staan, driehoek met Neptunus, sextiel met Mercurius, in oppositie met Pluto vierkant Uranus, wooh!”

“En wat nog meer? Ik kwam met een aantal gedachten over dit alles, en dat is dat Venus vierkant Pluto staat, en die gaat binnenkort samen met Eris. De Godin van de onenigheid. En deze Zon/Maan staat in oppositie met Lillith. En die brengt dat schaduw naar boven betreffende religies en rond de waarheid en over de zin van het leven. En de schaduw die dat vertegenwoordigt in de wereld.”

“Ik zou ieder van jullie willen aanmoedigen om je niet te laten meeslepen in deze polariteit en niet in oordelen terecht te komen. En niet erin te raken, en blijf in die waarheid. In die bron, in die prachtige ruimte waarin je recht doet aan jezelf. En liefde gaat voorbij de polariteit. Dat is de totale vergeving en compassie.

De mantra voor deze week:
Mijn diepste, ware identiteit,
ontstaat van binnenuit.
Niet langer gedefinieerd door goed of fout
niet in staat tot zonde.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »