Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 20 april 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Wauw, wat een inspirerende Kaypacha! En wat een prachtige Godinnen-energie stroomt er binnen op aarde. Dat raakt mij persoonlijk heel diep, omdat ik de afgelopen weken heel sterk de Godin in mijzelf kon her-inneren en weer ervaren (vrouw of man we zijn allemaal de Godin in onszelf lang geleden op ons levenspad kwijtgeraakt). En de godin in onszelf geeft de toegang om de Goddelijke, mannelijke kracht (ook dit geldt voor mannen en vrouwen) terug te halen en daarmee op aarde onze unieke-zijn als onderdeel van de eenheid te manifesteren.

“En als we een nieuw tijdperk creëren en een nieuwe toekomst, en we doen dat niet noodzakelijkerwijs zonder ons innerlijke werk te doen. Dus Mars retrograde, Zon in Stier, de Maan in Schorpioen, is dit innerlijke werk. En dat innerlijke werk heeft te maken met ons mannelijke en ons vrouwelijke, het heeft te maken met onze seksualiteit, het heeft te maken met de innerlijke relatie met ons lichaam, en met onze emoties en dit is onze Kundalini. Dit is de bron en de wortel van onze kracht.”

“En dit is zo’n tijd van in het vuur gaan. En het gebeurt van binnen. Dus ik wil eigenlijk niet eens zeggen ‘in het vuur gaan’, ik zou liever willen zeggen het ‘voelen van ons eigen vuur’. En misschien onze relaties en ons werk gebruiken en alles wat er om ons heen gebeurt: onze gesprekken, om te reflecteren en te voelen en al die afval, die puin omhoog te brengen, al die vulkanische energie van die wervelkolom. En dit gaat ons bekrachtigen, omdat het charisma is. Het is die magnetische energie, het is dat innerlijke weten, en die innerlijke kracht dat indruk maakt op de mensen en invloed heeft op andere mensen. Het leidt de mensen, het inspireert de mensen.

Het is het veranderen van onszelf, het is DE stap, naar het veranderen van de wereld, en het in de wereld brengen. Dus met Mars retrograde en de volle Maan in Stier en Schorpioen en met Venus, en Eris en Uranus, en met het Pluto-polariteitspunt in Kreeft en de noordelijke knoop van Pluto in Kreeft, dat is zó sterk vrouwelijk, naar binnen gericht, donker, veranderlijk, verschuivend, stromend en emotioneel en ik wil je aanmoedigen. Maak vrije tijd.
Neem vrije tijd, want er is veel druk, er is veel werk, er wordt veel van ons gevraagd, maar neem zoveel mogelijk tijd.”

De mantra:
Als ik me centreer in mijn kern, is daar de stilte
en wat is veel meer dan een inactieve geest.
Het is de bron die geboorte geeft aan al wat nieuw is
en wil oprijzen vanuit de basis van mijn wervelkolom.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spritualiteit.nl, Tom Lescher

Translate »