Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 25 oktober 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Zware Maan is in Steenbok, dames en heren. Als je je zwaar voelt….En morgen, donderdag, staat ze conjunct met Pluto en dan komt ze vierkant te staan met Uranus. Dus dit zijn duistere, zware tijden met de Zon in het donkerste teken Schorpioen en komt conjunct te staan met Jupiter. Morgen, donderdag, de 26e. Dus we hebben de Zon conjunct met Jupiter, Mercurius gaat ook door Schorpioen, en komt steeds dichter en dichter en dichterbij naar het vierkant met de maansknopen. Dat is zondag exact. Schorpioen/Mercurius vierkant met de maansknopen.

Ik ga daar iets over vertellen. En alsof dat nog niet zwaar genoeg is, laten we dan even doorgaan naar vrijdag als Venus vierkant komt te staan met Pluto, de heerser van Schorpioen.”

“Zwarte Maan Lilith ging in februari naar Boogschutter, Saturnus ging daar een paar jaar geleden naar toe, en dat betekent waarheid, eerlijkheid, de uitbreiding van het bewustzijn om nieuwe vreemde elementen te omarmen, grotere realiteiten, filosofieën, overtuigingen. Dit heeft te maken met echt de stap naar buiten te maken.”

“Mercurius komt nu in Schorpioen; diepe gesprekken. Diep nadenken en vierkant met de knopen, je zult het moeten doen. Het is een omleiding, je kunt niet bij die Noordknoop in Leeuw komen en lol maken en creatief zijn de ‘Belle van het bal’ zijn zonder dat diepe bewuste gesprek te hebben, door diep te gaan met je partner, zakelijk of goeroes, of leraren en echtgenoten of wie dan ook. Het kunnen misschien wel je eigen kinderen zijn in deze dagen. Die kleine kinderen met hun Pluto in Steenbok, die hun ouders wat oprekken, oh mijn God. Maar hoe dan ook, het is ‘die ander’.”

“Je gaat ‘in’ die dingen; Jupiter zegt; er is een geweldige waarheid, er is een groot mysterie dat geopenbaard wil worden. Door naar onze schaduw te kijken, door naar onze rotzooi te kijken, door naar onze eigen dingen te kijken; daar waar wij zelf de sjamaan, de therapeut, de meester, de alchemist zullen worden. Wij zullen het lood transformeren naar goud. Dat is waar alchemie altijd om draaide.”

De mantra voor deze week:
Hoe meer we delen, hoe dieper we gaan
en hoe meer de waarheid wordt onthuld
Hoe meer we blijven staan zonder ons af te wenden
hoe meer onze wonden kunnen worden geheeld. 

Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher


Je kunt ok interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 18 oktober 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »