Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 30 augustus 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Een heel sterke, astrologische vooruitblik van Kaypacha, waarbij hij niet alleen naar deze week kijkt, maar ook naar de rest van het jaar. We zijn na de zonsverduistering van 21 augustus in een beslissende fase aangekomen om door veranderingen aan te gaan en meer vorm te kunnen geven aan onze zielsbestemming.

“Het is zoiets als Saturnus en Lilith, deze twee komen samen en dat is een botsing van deze krachtige vrouwelijke transformatieve Kundalini energie. Seksuele passie, rode energie, chi energie die oprijst uit het persoonlijke, persoonlijke onbewuste. En dat is verbonden met het collectief onbewuste, en dat is weer verbonden met een onderstroom van verandering, evolutie en transformatie, en de belangrijkste boodschap voor vandaag is: ‘onderschat nooit de kracht van het onderbewuste’. Zelfs de best uitgekiende plannen van ‘man en muis’ zijn niets vergeleken met de kracht van je eigen persoonlijke onbewuste evolutionaire zielsintentie voor dit leven. En dat staat gelijk aan een druppel water in de oceaan van het collectieve onbewuste. Van Gaia zelf die evolueert. Dus dat is gewoon ‘Wow’.”

“En die blazen onze veronderstellingen en onze illusies omver, en ons oude kleine ‘zelf’. Onze oude ego’s. Het is alsof we nieuwe kaarten krijgen uitgedeeld, alsof we poker aan het spelen zijn of zoiets. Je krijgt ze uitgedeeld, je kent je kaarten, je doet een gok en zet je kansen op die kaart en dan boem! Met de eclips is het alsof die kaart uitgespeeld is. Tijd voor nieuwe kaarten. Dus die eclips brengt als het ware nieuwe ingrediënten voor dit recept van het leven.”

“En dan gaat Saturnus weg van die 21e graad en gaat terug naar de 27e graad; het Galactische centrum. En zwarte maan Lillith loopt door. En dat duurt echt tot het einde van dit jaar, deze veranderingen, zelfs vanaf vorig jaar kerst. En zoals ik al zei, Saturnus brengt een bezoek aan diezelfde graden en kijk eens goed naar al die veranderingen die dit jaar hebben plaatsgevonden en ze bereiden zich op een bepaalde manier voor om voorwaarts te gaan. Maar het is niet zoals bij een paardenrace waarbij de poorten ineens opengaan en zoiets doen als ‘ik ben weg hier’. Nee, hoe geduldiger je bent, hoe meer volhardend je bent, hoe bewuster je zult plannen en opnieuw zult evalueren en hoe meer discipline je jezelf kunt opleggen, en dan zul je de teugels goed kunnen vasthouden tijdens deze paardenrace en echt begrijpen waar dit allemaal mee te maken heeft. Want het is enorm levensveranderend.”

“En alles is in verandering. Alles. Het leven is verandering. Wil je zekerheid? Verander dan!
Zoek je zekerheid? Vind zekerheid in verandering.”

De mantra voor deze week:
Ik kan met mijn vinger wijzen
en anderen de schuld geven van wat er is
maar uiteindelijk ben ik verantwoordelijk
voor het creëren (of niet) van mijn geluk.

Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »