Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 4 mei 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Ondanks dat collega Irma Schiffers al vroeg in de nacht van woensdag op donderdag de vertaling naar mij stuurde via het internet en ik al om half zes op was gestaan, heeft het lang geduurd voordat ik deze ondertiteling gereed had. Dit had twee redenen. Ten eerste had ik vandaag de laatste opnames voor de film ‘JEROEN BOSCH; 500 jaar zijn tijd vooruit.’ En daarnaast is mijn montageprogramma extreem traag, omdat het propvol zit met zeer grote bestanden voor de eerdergenoemde film. Hierdoor kostte het renderen (= digitale omzetting) vandaag heel veel tijd. De komende week doe ik Kaypacha op mijn laptop… hopelijk gaat dat sneller.

Het blijft volgens Kaypacha een zeer enerverende tijd. “Dus we hebben een Pluto, driehoek Jupiter, driehoek Mercurius-Maan-Zon en dat duurt deze hele week. En daar wil ik het over hebben, want het gaat hier ook om Mercurius retrograde en Mars retrograde. Dus laten we daar eens wat meer op inzoomen, en zien hoe dit verder gaat.”

Hieronder wat citaten van Kaypacha die op deze astrologische transits aansluiten.

“Dus dat is wel interessant, we komen uit het patriarchaat. En het eerste wat ik zou willen zeggen is dat de patriarch, en of je het nu de illuminati noemt, of de grote bankiers-elite, of hoe je het ook wilt noemen, de VS… Die proberen controle uit te oefenen en te domineren en angst te gebruiken. En ze gebruiken schaamte en schuld om iedereen meer kneedbaar te maken in hun klauwen…
Het is echt nodig dat we in dit nieuwe tijdperk onze macht terug gaan nemen, en onze waarheid ontdekken. En diep in onszelf gaan graven en onze doelen gaan vinden. En meer bekrachtigd en zelfvoorzienend worden, zodat we geen pionnen zijn in het schaakspel van iemand anders.”

“En nu zijn we in beweging en de truc is dat we daar niet vast moeten komen te zitten. En niet alleen naar binnen te gaan en te denken, ik ben zo machtig en zo geweldig. En ik kan alles krijgen wat ik wil, en van alles genieten wat ik wil en bla bla bla.
Nee, houd dat wiel draaiende; we hebben Jupiter en de Noordknoop in Maagd. En de Jupiter-Noordknoop in Maagd zegt: ‘nee, raad eens, je hebt al dat goud en al die macht, zodat je het weg kunt geven. En je kunt er anderen mee dienen, en je kunt het delen, en je kunt anderen er sterker mee maken. En we kunnen een nieuwe wereldorde brengen waarin we allemaal eenheid in verscheidenheid zijn.”

“Dat is Stier, Aphrodite, Venus, het vrouwelijke, het ontvankelijke. Ja, dit is prachtig, Mercurius retrograde, al die dingen die gaande zijn in Stier, leer hoe je moet ontvangen. En sommigen van jullie daar, weten al hoe je moet ontvangen. En je hebt overvloed, en je hebt al behoorlijk en verdomd veel ontvangen. En dit is de grote driehoek Mercurius, Zon, Jupiter, Pluto en dat is onderdeel van een grotere cyclus. Dus deze Stier bouwt onze eigen geheime bergplaats op, maar deze driehoek; laten we de toekomst gaan plannen, laten we eens kijken waar we al die bronnen ons heen brengen, al onze tijd, al onze macht, al onze doelen. Alles wat we hebben opgebouwd is niet voor mij en het is niet voor mijn schuilplaats. En het is niet zo dat mijn kasteel sterker is, nee! Ik heb dit allemaal gekregen om het te laten voortgaan en door te geven. Dus, Jupiter is de toekomst, deze Mercurius driehoek Jupiter en Pluto is zo super krachtig, dat staat echt voor het kijken naar een nieuw tijdperk, een nieuwe wereldorde. En hoe ga ik daaraan bijdragen. En hoe ga ik daaraan bijdragen en wat ga ik doen, ik wil gevoelig zijn. En ik wil kunnen invoelen op het hart van mijn partner, in het hart van mijn intieme partners en niet alleen in beslag genomen worden door mijn eigen eigenbelang.”

De mantra van deze week:
Om te bepalen of ik egoïstisch ben
of dat ik slechts mijn behoeften in ere houd
kijk ik naar het hart van de ander
en dan zie ik de gevolgen van mijn daden

Injoy!

Bron:  Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »