Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 5 april 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) De astrologische vooruitblik van Kaypacha (inclusief zijn terugblik naar 1966) deze week is buitengewoon inspirerend. Ik hoop oprecht dat velen dit bericht onder ogen krijgen.

“Uranus conjunct Pluto, midden jaren zestig.1964, 1965, 1966. Toen hadden we die Pluto/Uranus conjunctie (…). Uranus gaat door en het gaat er nu om: waarom nu 2012 tot 2017, dat is vijf jaar? Dat is een langdurend vierkant! En het zou echt voorbij zijn, denk ik, de effecten zouden voorbij zijn, als het niet zou gaan om Jupiter, die er nu aan komt en naar Weegschaal gaat en er verbinding mee maakt. Vierkant met Pluto, in oppositie met Uranus, komt weer terug, in oppositie met Uranus en vierkant met Pluto. Uranus conjunct Pluto, midden jaren zestig.”

“Maar het is een vierkant naar deze Cheiron, waar Venus zojuist naar teruggekomen is voor een bezoekje, nogmaals. En deze Venus en Cheiron in Vissen is ons gewonde hart .(…). Dus het is interessant dat de bron dit zo helemaal op zet. Je moet leren omgaan met het gesloten hart. De onmogelijkheid om lief te hebben, de angst voor kwetsbaarheid, voor het tonen ervan, voor overgave, teneinde volledig te kunnen samenvloeien, te verenigen en te verbinden met de jungle. Met de vijandige omgeving. Alsof het spel nog steeds wordt uitgespeeld van roofdier en prooi. En dader en slachtoffer, dat is nog steeds gaande. En die nieuwe geboorte zal er niet zijn in dit nieuwe tijdperk, in deze bevrijdende realiteit, voordat deze wond van afgescheidenheid is geheeld en er sprake is van een hogere vibratie en een verhoging van het bewustzijn, om in te zien dat de goddelijke opdracht -dit is Saturnus op het Galactische centrum- een goddelijk plan is.

 

De mantra voor deze week is:
Uitbreidend naar mijn toekomst
confronteer ik mijn beperkende verleden.
De test om te zien
of beide mogelijk zijn
om ze uiteindelijk Zelf te transformeren.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »