Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 14 september 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Vanzelfsprekend is de natuur, Boogschutter, de ultieme leraar. En hoe meer tijd we kunnen besteden met deze grote moeder, door dit alles heen, hoe meer tijd we hebben om terecht te komen in het veld van rust en sereniteit.

En de bommen gaan af en de hel gaat door, en het lijden en alles en dat kan onze gevoelige harten echt overweldigen. Je kunt echt daar terechtkomen waar het kalmerend kan zijn. En dat helpt ons om meer vanuit onze eigen waarheid te opereren, meer vanuit ons centrum. We kunnen onze talenten inzetten, onze schoonheid uitdrukken en beetje voor beetje, stukje voor stukje, meer liefde brengen, meer rust, meer plezier. Eerst voor onze nabije kring en dan groter en breder totdat het wereldwijd is.”

“Dus wij zijn de zaaddragers, wij zaaien dit nieuwe tijdperk en het is tijd dat het begint te ontspruiten. Het is tijd dat we gezien gaan worden, het is tijd om samen te creëren en het is tijd om de échte verbinding aan te gaan. Netwerken, verenigen. Met mensen die andere talenten hebben, andere capaciteiten. (…) Dit is Venus in Weegschaal. Jupiter in Weegschaal, uitbreiding door relaties.
Profiteren door een relatie. En we moeten onze schaamte
overwinnen, verlegenheid, onhandigheid, onszelf soms vernederen, maar de beloningen zijn toch geweldig!”

De mantra voor deze week:
Ik kan op de bank blijven zitten en kijken naar het spel
en wijzen op alle fouten
Of inzien dat ik hier ben om het verschil te maken
ongeacht wat dat van mij vraagt.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTomLescher

Translate »