Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 18 juli 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Dit is zo’n tijd waarin het super-ego… ik associeer het met Saturnus uiteraard en Saturnus is nu thuis in Steenbok voor drie jaar, sinds afgelopen december en hij zal daar blijven tot 2020. En Pluto, Pluto is zelfs de emotionele, de machtige. de ultieme dood. Leven en dood; de sterke planeet van de waarden van andere mensen, de krachten die buiten onze controle liggen, in het teken Steenbok.”

“Dus ik zou willen zeggen, ‘rustig aan’ in deze maanden juli en augustus en met die eclipsen. En dit is nu juist zo prachtig, de Zon gaat naar Leeuw.”

“Ik denk dat dit een frisse wind kan gaan brengen. Leeuw heeft te maken met plezier, Leeuw heeft te maken met creatieve zelfexpressie. Zoals ‘ik creëer mijzelf nu, ik ben als een tiener, ik ben als een kind, ik ben gewoon alleen maar aan het spelen, ik moet spelen. Met het spel bouwen we dat zandkasteel en dan gooien we het om, ‘ik vind het niet mooi’. Breek het af, bouw een nieuw zandkasteel.”

De mantra voor deze week:
Ik bevrijd nu dat deel van mij
De strenge perfectionist die van binnen zit
En plezier te beleven aan eenvoudige dingen
die komen vanuit het mens-zijn. 

Injoy!

Klik hier voor het transcript van Kaypacha 18 juli 2018.

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 11 juli 2018

Translate »