Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 24 februari 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl |  Bob Kukler en Irma Schiffers) “We hebben Jupiter exact in oppositie met Cheiron, op dit moment. En ze gaan heel langzaam dus dit gaat weken door; Jupiter exact in oppositie met Cheiron. En ze vallen samen met de Maansknopen en dan komt op 8 maart de Zon voorbij en die gaat daarmee samen op, dus een totale zonne-eclips. En de Zuidelijke Maansknoop met de Zon conjunct Cheiron, in oppositie met Jupiter en de Noordelijke Maansknoop is waar we naar kijken. Dit is een belangrijke tijd. De eclips zet de toon voor de komende zes maanden.”

“Nu gaat Cheiron daar doorheen van 2011 tot 2018. Zeven, acht jaar van Cheiron; de gewonde healer. Die die wond wil helen. En wat is de wond, de wond is afgescheidenheid van de eenheid. Vervreemding. Van mijn realiteit. Ik ben niet slechts een ‘aardling’, ik ben niet slechts dit lichaam, ik ben niet slechts deze relatie, dit huis, deze baan.”

“Omdat we te maken krijgen met al die fantasieën en sommige van deze fantasieën en verlangens en dromen worden nu de realiteit, en sommige weer niet. En dan komen we in situaties terecht van ‘waarom?’ Waarom krijg ik deze droom wel en deze droom niet gerealiseerd? En dat creëert contemplatie. Dat creëert evolutie. Dat creëert een dieper begrip.”

De mantra voor deze week:
Zou ik de bron mogen kennen van datgene
wat in mijn gedachten ontstaat
en alleen reageren op datgene
wat in mijn hart en ziel overeenstemt.

Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »