Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 28 maart 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Venus ook conjunct Uranus deze week. Dus dit staat voor onafhankelijkheid, vurig; ik doe mijn eigen ding op mijn eigen manier en in mijn eigen tijd. Het is spontaan, impulsief, het is vurig en dynamisch, en… het ramt tegen de grote muur op! Mars, Saturnus, Lilith, Pluto in Steenbok. Er is een goede manier en een verkeerde manier, er is een manier om succes te boeken en een manier om te falen. Alle regeltjes, de reglementen, de overheden, thema’s rond grenzen die naar boven komen drijven in partnerschappen en in relaties. Waar zijn de wetten, waar zijn de regels.”

“Het andere aspect van Steenbok en Saturnus is niet alleen wetten en regels, het heeft te maken met door de mens bedachte wetten en regels. Maar ook met natuur, de wetten van de schepper, zoals de zwaartekracht. We zien heel vaak mensen die problemen hebben met autoriteiten. Het zijn niet alleen problemen met autoriteit en politie en ouders en overheden op deze wereld, maar dat is vaak een afspiegeling van zielen die problemen hebben met God, de Godin, de schepper, de bron.”

Venus die naar Stier gaat staat voor mijn overleving, mijn bezittingen, mijn geld, Dus we hebben te maken met ik-mij-mijn, en waar past ik-mij-mijn in het grotere, bredere plaatje. En welke opdracht en plicht hebben we? Zijn we hier gewoon voor onszelf of niet? Is er een hogere wet? Een hoger doel, dat zegt ‘ik ben de beschermer van mijn broeder, ik ben de beschermer van mijn zuster. Ik ben hier om voor de planten en de dieren en de aarde te zorgen.’ Dus het gaat niet alleen maar om ik-mij-mijn.”

De mantra voor deze week:
Om mijn obsessieve dwangmatigheid in balans te brengen
dat ik alles klaar moet hebben,
beoefen ik oude aardingstechnieken,
en herinner me dat alles één is.

 Injoy!

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 21 maart 2018

Translate »