Sturen overleden geliefden boodschappen vanuit het hiernamaals?

(Nine For News) In november 1994 wandelde Jennifer Hill met haar oma naar huis na de begrafenis van haar opa. Bij de voordeur zag ze één gardenia in bloei staan. Het was november, terwijl gardenia’s in het voorjaar en de zomer bloeien.

Gardenia’s waren haar oma’s favoriete bloem. Toen ze de bloem zag begon de oude vrouw te huilen. Het was alsof haar echtgenoot haar een boodschap stuurde.

Toeval of niet?

In januari 2005 gebeurde er opnieuw iets opmerkelijks in het leven van Hill. Precies zeven jaar eerder was haar dochter overleden. De telefoon ging en ze kreeg te horen dat haar zus aan het bevallen was in het ziekenhuis.

 

Boodschap of toevallige gebeurtenis?

Na een zware bevalling hield ze een gezonde baby in haar armen.

“Geboorte en dood zijn zussen van elkaar. Ik ben voor altijd genezen,” schreef Hill in haar proefschrift. Ze besloot dit fenomeen nader te onderzoeken.

Hill analyseerde de beschikbare wetenschappelijke literatuur over toevallige gebeurtenissen die mensen meemaken als ze rouwen.

Sturen overleden geliefden op deze manier boodschappen?

 

Vredig gevoel na het ontvangen van een bericht

Tijdens een stille tocht voor de 49 slachtoffers van de schietpartij in nachtclub Pulse in Orlando in Florida afgelopen jaar zag een fotograaf een zwerm vogels verschijnen terwijl de namen van de slachtoffers werden voorgelezen.

Ze telde exact 49 vogels.

“Ik liet iedereen tellen,” zei ze tegen CNN. “We waren allemaal verbaasd. Het zien van de vogels gaf me een vredig gevoel.”

Bron: Nine For News


Je kunt ook interesse hebben in:

The death of this man’s son didn’t stop him finding a formula for guaranteed happiness

Visioenen op het sterfbed: hallucinaties of hulp van gene zijde?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spam Blokkade door WP-SpamShield

Translate »