Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 13 januari 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Een hele, lange boodschap van Kaypacha voor deze week. Hieronder een aantal hoogtepunten.

“Ik wil het ook hebben over Venus conjunct Saturnus. Op de 8e. En dat gebeurt maar één keer per jaar, de laatste keer was in november 2014. Venus gaat helemaal rond en komt nu opnieuw in aanraking met Saturnus en dit soort conjuncties zijn als ‘geboortes’. Dus Venus conjunct Saturnus is als een nieuwe geboorte en de Zon conjunct de Maan is een nieuwe geboorte en de Zon-Pluto is een nieuwe geboorte. En geboorte wordt in de astrologie altijd gevolgd door de dood. Een ‘loslaten’.  En dat brengt me bij deze Mars in Schorpioen.  Van 3 januari tot 5 maart hebben we Mars twee maanden in Schorpioen en daar wil ik het wel even over hebben in dit rapport.”

“Ik moet mezelf begrijpen en compassie voor mezelf hebben, dan kan ik in een relatie stappen. Ik zag mijn demonen en jij moet je eigen demonen zien, ik ga een veilige ruimte creëren waar jij je demonen naar buiten kunt laten komen, en ik ben er voor jou. Dat is wat liefde is, we zijn hier voor de ander om elkaar te ondersteunen in het leren omgaan met onze demonen.”

De mantra van deze week:
Mijn innerlijke wereld is druk bevolkt
met demonen uit het verleden.
Maar als ik dat eenmaal weet en de controle neem
zal ik mezelf uiteindelijk beheersen.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »