Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 31 augustus 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “En hoe meer we ons kunnen verbinden met ons emotionele zelf, met ons ‘Kreeft-zelf’, met ons Maan-zelf, en aandacht schenken aan ons lichaam, onze seksuele expressie, onze emotionele expressie, ons hart en liefdesexpressie… Dit is een tijd voor de liefde om zich echt te manifesteren op nieuwe manieren en in nieuwe vormen.”

‘Ik wil eigenlijk alleen maar zeggen dat deze hele cyclus werd ingezet met een Maansverduistering in Leeuw, de Zon in Leeuw, Maan in Waterman. En nu gebeurt de rest allemaal in Maagd. En Leeuw heeft te maken met het opnieuw creëren van onszelf en vernieuwing en dat is waar het in deze tijd allemaal om draait.
Dus ik zou je willen aanmoedigen, dit is een tijd van grote veranderingen, grote sterke krachten komen binnen vanuit kosmische, galactische gebieden en die infiltreren ons zonnestelsel als de Maan de Zon blokkeert. Dit is een tijd om je aan te sluiten op hele hoge kosmische geestelijke wezens, die achter ons ego zitten, ons beperkte perspectief.”

“Augustus en september, ik heb het al vaak gezegd, dit is een enorme opeenhoping van wat er is ingezet afgelopen november, december en januari, en dat heeft zaadjes geplant, uiteraard, in onze innerlijke psyche, lang daarvoor. Dus wees maar ondersteboven, sta de plannen van je ego toe, je strategieën om te mogen veranderen, om zich aan te passen en laat het los.
En reinig en zuiver, doe een reiniging. En dit betekent het reinigen van je patronen uit het verleden, je conditionering uit het verleden.”

De mantra voor deze week:
De smakelijke, wilde kracht in mij,
die mij vernietigt en opnieuw creëert
spoort mij aan om mijn leven te vernieuwen
alle oude ego-plannen ten spijt.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTomLescher

Translate »