Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 2 augustus 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “En de Noordelijke Maansknoop die zich opbouwt tot aan de Zonsverduistering. Ja, dat is over drie weken vanaf nu. En het is een zeer, zeer krachtige tijd in alle aspecten van ons leven en voor de aarde. Waarin je die ‘wil’ voelt, dat willen, dat verlangen om te pakken, te hebben, te veroveren. Ik zou niet verbaasd zijn als er oorlogen uitbreken. Of bepaalde psychopatische leiders, ik weet dat er een in Afrika zit die niet wil aftreden, en ik weet van Noord-Korea en President Trump en we hebben te maken met al die gasten. En we weten dat leeuwen met leeuwen vechten op het politieke front, daar hoeven we het niet over te hebben.”

“En dus voor ieder van ons, kan dit een prachtige en mooie tijd zijn en dat hangt af van de persoonlijke horoscoop waar je vandaan komt, en waar je heen gaat, maar in het algemeen kan ik zeggen dat de meesten van ons geconditioneerd zijn door het patriarchaat om klein te zijn. (…) Dus er is nogal wat sociale culturele religieuze conditionering rond de overgave, en het klein zijn. Dus dit is in feite een hele mooie tijd voor zoveel individuen om uit die oude conditionering te breken.”

“Dus wij doordringen ons onderbewuste met een zonnedoel, en na deze maansverduistering maandag, is dat een keerpunt. En dan zal het de ascentie zijn, de wederopstanding en weg uit onze instincten en zintuigen en verlangens, angsten en wensen, en dan komt het terug. En we zullen dan… het is een noordknoop zonsverduistering. Dus het zal een super krachtige tijd zijn van echt vooruitgaan.”

De mantra voor deze week:
Dus in de eerste stadia van het leven
Pak ik alles wat ik nodig heb om te groeien
Dan zal ik het van binnen transformeren, om te laten zien waar ik ben geweest
En dan geef ik het terug aan de wereld.

Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nl, Tom Lescher

Translate »