Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 27 december 2017

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “En als wij niet authentiek en in waarheid kunnen zijn met onszelf en naar de wereld, wie zijn we dan. We kunnen niet echt de autoriteit zijn waarvan Steenbok en Pluto in Steenbok en Saturnus in Steenbok echt willen dat we dat zijn. Dus het gaat over het terugnemen van je autoriteit. Het heeft te maken met meer soeverein worden en meer autonoom. En over het de-conditioneren van onszelf van wat de samenleving wil, wat de ouders willen, wat de partner wil, wat de kinderen willen, of wie dan ook. Wat de baas wil.”

“En het is angstig terrein daar, maar ik zal je vertellen, als je daar terechtkomt, zijn er anderen die precies hetzelfde doen. En het is vernederend, het is vernederend, vooral als je dingen achter houdt, onderdrukt, of gelogen hebt over bepaalde dingen, of als je iets pretendeert of de schijn ophoudt. En dan is het vernederend om te moeten zeggen ‘ik was bang en ik liet mijn ‘masker’ zien, in plaats van mijn ‘ware zelf’.

En dat is waar het karma zich laat zien. Je kunt mensen pijn doen, mensen laten zitten, je eigen dromen aan diggelen laten gaan, of de dromen van anderen; en alles valt uit elkaar en het is gewoon één grote rotzooi, en aan het einde van het jaar is iedereen aan het reflecteren op 2017. Iedereen die ik heb gesproken heeft gezegd dat dit een van de moeilijkste klotejaren is geweest. Ja ja, en het is nog niet voorbij. Er zijn nog een paar dagen te gaan. Maar 2018 ziet er ook niet uit als een ‘makkie’, maar hoe eerder we ‘echt’ zijn, hoe eerder we in onze waarheid stappen, en onvoorwaardelijk van onszelf gaan houden. En hoe gemakkelijker deze weg zal zijn.”

De mantra voor deze week is:
Het is tijd voor mij om mijn masker af te doen,
omdat ik niet langer kan doen alsóf.
En de enige manier om door die angst heen te gaan
is mezelf lief te hebben, gewoon zoals ik ben.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 20 december 2017

Translate »