Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 7 maart 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Het ding is dat wij vandaan komen van multidimensionale, oneindige werelden van spirit voorbij tijd en ruimte. Wij zijn spirituele entiteiten en wezens, maar we zijn geïncarneerd in de 3e dimensie, in lichamen. (…) Wanneer we in lichamen komen, komen we in Saturnus.

We komen in tijd, alles vertraagt. En zelfs met de technologie en zelfs met alles wat nu gebeurt, waar daar zoveel onmiddellijke bevrediging is, vertraagt Saturnus de bevrediging. Saturnus is: kijk en reflecteer en ga dieper in ieder en elk moment. Iedere zin, elke seksuele ervaring, elke intense emotie. Reflecteer. Ga daarin. Daar is iets diepgaands. Daar is volwassenheid.”

“En zoals ik heb gezegd: tijd is een beproeving van verlangen. Je bepaalt een intentie en Saturnus zegt om je te committeren aan dat doel, je te committeren aan die intentie. En je ondergaat het en je zet het door en je legt jezelf discipline op. En je blijft erbij door de tijd. En het toont dat je er echt naar verlangt. Dit is een zielsverlangen, niet een ego, tijdelijk verlangen. Niet een oppervlakkig ‘oh, voed mijn verlaten leegte’, maar een echte zielsintentie om iets te zijn, iets te doen, iets te dienen van een hoger doel.”

Dus de mantra voor deze week is:
Als nieuwe verlangens omhoog komen vanuit mijn ziel
Niet alleen moet ik loslaten
Maar vasthouden aan mijn intentie, committeren
En langzaam gaan

 Injoy!

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 28 februari 2018

Translate »