Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 8 juni 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) De Stier/Schorpioen-as staat centraal in de astrologische vooruitblik van Kaypacha voor deze week. En die heeft heel erg te maken met een andere kijk op geld.

Om dat verhaal in te leiden, geeft Kaypacha de mantra al heel vroeg in het rapport:

De Mantra van deze week
Ik kom uit de lusteloosheid,
en ben klaar om te creëren,
en al het geld te verzamelen
zoveel als nodig is.

“Hoe vind je dat? Ik zei het. Het vieze woord. En dat zit in een spirituele mantra. Een mantra die over geld gaat? Oh mijn God!
Kom op, dit is het taboe. (…) Mars die Schorpioen in gaat is macht, en geld is macht. En Stier zegt ‘het is mijn geld en het is aards’.
En Jupiter in Maagd zegt, ‘als je iets voor elkaar wilt krijgen, als je iets wilt afmaken, als je iets wilt laten slagen, dan rijd je naar de winkel en dat gaat je wat geld kosten Je wilt een healingcentrum bouwen, dan kost je dat geld. Laten we reëel zijn. En we hebben allemaal te maken met het patriarchaat, duizenden jaren zit dat bij ons ingebakken; geld is het kwaad, geld is slecht, zit niet achter het geld aan, wees niet egoïstisch, wees niet hebzuchtig, wees niet…..
We hebben al die patriarchale religies, of je het nou de illuminati noemt en de overheid en de bankiers die proberen de controle te houden en ons te manipuleren, of dat je het slachtofferbewustzijn noemt of martelaarschap; oh er is niet genoeg, er is niet genoeg, er is niet genoeg.”

“Schaarstebewustzijn, en dat is echt groot met Stier/Schorpioen-as. Niets is gratis, er is niet genoeg, we moeten… in al dat soort dingen duiken…We gaan naar die spirituele groepen en we zijn allemaal geboren en we zeggen ‘laten we het hebben over welvaart. Laten we het hebben over overvloed.’ We komen met andere woorden, zo van ‘laten we het op een nieuwe manier benoemen, op een andere manier en het niet echt hebben over de moed en de beenderen en het bloed ervan. Het is verdorie geld, man!”

“En het kan mij niet schelen of het euro’s zijn, of dollars of yen’s of wat het ook is. Het is een ruilmiddel. Het is een ruilmiddel, het is energie. Voor de liefde van geld, liefde is energie, geld is energie, de tijd is energie, het gaat om energie, energie, energie. En het is uitwisseling van energie. En dat is waar we echt naar kijken, als we een nieuw tijdperk willen brengen, als we een nieuwe wereld willen neerzetten, als we van alles naar voren willen brengen, van concept naar manifestatie. Dan heeft het deze fysieke energie nodig en fysieke energie kan vertegenwoordigd worden door het grote geld.”

 Injoy!


Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »