Kaypcha | Astrologie voor de ziel | 25 november 2015

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) De mooiste en de meest inspirerende zin van Kapyacha in zijn astrologische vooruitblik voor deze week is volgens mij: “Wat ik kan zeggen is dat we moeten drinken uit de beker van onvoorwaardelijke zelfliefde.”

En Kaypacha gaat verder: “We moeten accepteren, dat we menselijk zijn. We moeten van onszelf accepteren wie we zijn. We moeten naar onszelf luisteren, we moeten onszelf voelen, we moeten naar binnen gaan bij onszelf, we moeten onszelf erkennen. En dit is waar de Zon-Mercurius-Saturnus aantreden, het is de hogere wet. Het is de natuurwet. Het is de waarheid van wat het betekent om mens te zijn. Boogschutter is half man, half paard.
Het is dat bewustzijn, maar weet je, we zijn ook dierlijke wezens; we zijn ook fysiek, seksueel, machtig; aardse wezens. En laten we in contact komen met dat natuurlijke instinct en het is natuurlijk om te paren, het is natuurlijk om te koppelen, het is natuurlijk om te verbinden, het is natuurlijk om liefde te delen. En als we ons werkelijk open stellen voor onze waarheid dat we menselijke wezens zijn, we  zijn sociale wezens, we zijn gecreëerd in verschillende seksen, we kunnen niet reproduceren zonder samen te komen met een ander wezen.”

De mantra voor deze week:
Als ik het grote plaatje zie van de toekomst van onze kinderen
dan weet ik dat er veel te doen is,
dat begint met accepteren en niet betreuren
dat ik een andere jij ben.

Injoy!

Bron: gewoon-spritualiteit.nl, Tom Lescher

Translate »