Vrouw (70) ontvlucht haar huis in Amsterdam wegens elektromagnetische straling

(Nine For News | Robin de Boer) De 70-jarige Maria moest haar woning in Amsterdam ontvluchten vanwege alle straling in de stad. Tegenover haar huis werden vijf nieuwe zendmasten geplaatst. Ze noemt zichzelf in gesprek met Vrouw een ‘elektrovluchteling’.

De straling om ons heen neemt toe en daarom zijn zogeheten ‘white spots’ (stralingsvrije zones) nog maar lastig te vinden. Wel heeft Maria vele oplossingen gevonden om te ‘ontgiften’.

 

Aluminiumfolie

Maria zegt allergisch te zijn voor elektromagnetische straling, die wordt uitgezonden door onder meer mobiele telefoons en wifi-routers. Haar nieuwe woning is aan de binnenkant beplakt met aluminiumfolie, die de straling van de telefoons tegenhoudt.

Als ze last heeft van de straling, krijgt ze krampen in haar voet of hele nare kloppingen in haar borst en buik. Naar het ziekenhuis gaan is ook lastig vanwege alle elektrische apparatuur daar. “Ze zijn hier een nieuw ziekenhuis aan het maken met wifi. En waar ik ziek van word, kan ik ook niet liggen,” zegt ze. “En als ik er een klacht over wil indienen dan zeggen ze dat ik maar naar de gemeente moet gaan.”

De gemeente vertelt haar vervolgens dat ze de klacht moet indienen via internet, maar dat gaat niet. Volgens Maria komen mensen met haar aandoening volledig vast te zitten in de digitale maatschappij.

 

Aantoonbaar

Volgens de Franse oncoloog professor dr. Dominique Belpomme is ziekte door elektromagnetische straling aantoonbaar. Hij heeft hiervoor onlangs een diagnose en behandelmethode ontwikkeld.

Saoedische wetenschappers hebben vorige maand een studie gepubliceerd over een verband tussen een verhoogde kans op diabetes onder schoolkinderen en de blootstelling aan elektromagnetische straling van zendmasten voor mobiele telefoons.

Tot slot heeft een internationale groep wetenschappers aangetoond dat te hoge blootstelling aan elektromagnetische straling van mobiele en draadloze telefoons en wifi diverse gezondheidsklachten, onvruchtbaarheid en zelfs kanker of Alzheimer kan veroorzaken. Hun onderzoek is gepubliceerd in het wetenschappelijke magazine Reviews on Environmental Health.

Bron: Nine For News

Translate »