Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 10 juli 2019

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Een heel apart Pele-rapport; eigenlijk gebeuren de dingen die hij zegt meteen achter zijn rug.

“En Saturnus op de zuidelijke maansknoop in oppositie met de Zon, en Venus op de noordknoop is extreem sterk als het gaat om de taak die echt moeilijk is, maar de beloning kan geweldig zijn. De beloning kan geweldig zijn.” ”

“Maar als je dan naar Kreeft gaat, ga je in het gevoel zitten. En die gevoelens zijn om je heen. Je weet dan dat we allemaal maar mens zijn, we doen allemaal ons uiterste best. We groeien allemaal, en niemand is perfect, er zijn geen verkeerde gevoelens. Als ik bedroefd ben, boos of blij, is dat niet fout. Ik voel me gewoon verdrietig, boos of blij. Onze gevoelens komen opzetten en laten ons onszelf zien. Ze laten ons zien wat we nodig hebben.”

“Dit is Mercurius retrograde, Mercurius die terugloopt. Hij komt terug in Leeuw, gaat terug naar Kreeft. En dat helpt ons te reflecteren, terug te kijken naar onze persoonlijke, subjectieve behoeften, gevoelens en angsten. En dat brengt me bij de mantra.” Ik zal voor mezelf gaan zorgen en mezelf eren, mijn behoeften, angsten en verlangens. Terwijl ik ook geduldig zal luisteren naar en zal samenwerken met anderen.”

De mantra voor deze week:

Ik zal voor mezelf gaan zorgen en mezelf eren,
mijn behoeften, angsten en verlangens.
Terwijl ik ook geduldig zal luisteren
naar en zal samenwerken met anderen.”

Injoy!

Transcript: Kaypacha 10 juli 2019

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher  Foto: Alexander Andrews


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 3 juli 2019

Translate »