Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 10 oktober 2018

Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers)  “Venus vierkant Mars, dat is er aan de hand. Jeetje zeg. En dat is vandaag exact. En Lilith komt even in retrograde aanwippen om dit rare feestje bij te wonen. En Mercurius komt voorbij om dit feestje bij te wonen.”

“Je doet bepaalde dingen onder zoveel druk, omdat het gedaan moet worden en dan is het ‘oh, je moet gewoon even doorzetten en je doet armzalige werk, en je geeft jezelf een schop onder de kont, omdat je belabberd werk leverde. En dat zet nog meer druk op de ketel omdat je je daar rot over voelt en dan ga je door naar het volgende en de spanning en druk brengt geen verlichting, omdat er altijd weer andere dingen gaande zijn en dat is hoe het er tegenwoordig aan toe gaat. Pressie, pressie, die verdomde pressie. Schorpioen is pressie. Evolutionaire pressie, we moeten ons ontwikkelen. Nieuwe technieken, nieuwe talenten, nieuwe capaciteiten, We moeten nieuwe kennis ontwikkelen om mee te dealen.”

“Het is gewoon dat verdomde grijpen naar geld. Dat grijpen naar geld is absoluut bezig. En we kunnen allemaal gaan zien wat ons werkelijk motiveert. Wat is je diepste motivatie? Oh ja, ik maak deze video, of ik stuur deze email. Of ik werk hier, of werk daar omdat ik een goed mens ben, en ik wil de wereld helpen en bla, bla, bla. En dan pel je een paar lagen af, en dan blijkt dat we onszelf verhaaltjes vertellen. Verhaaltjes, om het te rechtvaardigen, om het te rationaliseren, om ons goed te voelen over onszelf. Ik ben een goed mens, ik doe goede dingen… en dan pel je een paar lagen af en dan blijkt dat je achter dat verdomde geld aan zit.”

De mantra voor deze week:
Wanneer ik naar binnen ga en tevoorschijn kom,
moet ik de sterren bedanken,
voor het onthullen van wat ik moet zien,
om te weten waar het in mijn leven om gaat.

Injoy!

Klik hier voor het transcript van Kaypacha 10 oktober 2018.

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 3 oktober 2018

Translate »