Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 19 oktober 2016

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “En meer écht worden, meer authentiek, en meer in mijn integriteit. En ook echt volwassen. Steenbok heeft te maken met volwassenheid. Dus dit is een zeer krachtige tijd.

Mars en Pluto kan zeer explosief zijn. En of ik echt verbinding heb gemaakt of juist geen verbinding, op de een of andere manier met mijn ziel. Het kan een tijd geweest zijn waarin ik juist niet in contact was met mijn ziel en ik kan gefrustreerd geworden zijn, boos en de boel verziekt hebben. En de dingen kunnen opgeblazen worden deze dagen. En als ik in contact was met mijn zielepad en mijn waarheid en mijn authentieke zelf, dan kan dit een tijd zijn van enorme successen.”

“En vanzelfsprekend is een van die aspecten van evolutie nu Jupiter. Als je wilt evolueren, doe Jupiter. Jupiter is nu in Weegschaal, dus doe iets met relaties. Het is een tijd van evolutie door een relatie en partnerschap. Zowel zakelijk als persoonlijk. Venus was in Schorpioen, zwarte maan Lillith was in Schorpioen. Lillith is daar vanaf mei 2016 tot februari 2017. En dat betekent verdieping.”

“En nu gaat Jupiter naar Weegschaal; we hebben alles daarboven in de sociale tekens staan, het is naar buiten, mensen! Dit is het Waterman-tijdperk. Het is tijd voor ons om ons te realiseren en de ander te zien als spiegels van onze eigen ziel. Dat we onszelf en onze anima en animus zien, onze schaduw door de ander die dat naar ons terug reflecteert. Of de kosmos spiegelt het terug naar ons, of onze dromen reflecteren het naar ons, of moeder natuur laat het ons weer zien: je hebt het verziekt, je kunt mijn water niet meer drinken!”

De mantra voor deze week:
Om echt liefgehad te worden, moet je mijn ziel kunnen zien.
Om dat voor elkaar te krijgen moet ik loslaten;
van beschermen en verstoppen, en de behoefte aan controle
en toegeven dat jij hebt, wat ik nodig heb om te groeien.

 Injoy!

Bron: Gewoon-spiritualiteit.nlTom Lescher

Translate »