Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 31 oktober 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Een korte, maar super krachtige astrologische vooruitblik. Kaypacha benoemt nu gewoon letterlijk dat het tijd is en noodzakelijk om ons te ontworstelen uit de slavernij van deze matrix.

“Ik ben klaar voor Jupiter in Boogschutter, daar kun je op rekenen!
Maar waar ik het echt over wil hebben, is dat de dingen uit elkaar vallen en dat doet een beroep op ieder van ons; om iets nieuws te creëren. Dit is ook een tijd met die 29 graden Schorpioen, 0 of 1 graad Boogschutter, en ik associeer dat altijd met de feniks die uit de as herrijst. Dit is een punt van wederopstanding, het is een poort in de horoscoop tussen Schorpioen en Boogschutter in.”

“Ik ben in de weer met belastingen in de VS, ik ben naar Costa Rica vertrokken om van die 60 cent per dollar af te komen die ik moet betalen, om er vervolgens bommen van te maken en mensen te doden. 60% van het budget gaat naar het leger in de VS. Ik ben verhuisd naar Costa Rica om daar van af te komen, maar nu is Costa Rica beïnvloed door FATCA en de Verenigde Staten houden alle banken in de gaten, en iedereen… niet alleen expats, maar… het is smerig, niet? Dus dit is een matrix. Dit is het oude patriarchaat en ik zal je zeggen dat ze alles grijpen en ze weten dat ze het verliezen, ze weten dat het over is, en ze graaien zoveel als ze kunnen. Elke laatste cent, elk laatste angstgevoel dat jij hebt. Zij zullen proberen daarop in te spelen.”

De mantra voor deze week:
Ik ben geen marionet,
Een robot, een slaaf of een idioot,
Ik zal een manier vinden om uit dit spel te komen,
En een leven te creëren in waarheid.

 Injoy!

Klik hier voor het transcript van Kaypacha 31 oktober 2018.

Bron: Gewoon spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 24 oktober 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate »