Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 24 januari 2018

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) “Venus komt eraan, de Zon en Venus reizen in feite samen op in de komende weken. Jupiter staat nog steeds vierkant met de maansknopen, Ik kan het daar even over hebben, maar de Zon en Venus komen eraan en die komen in conjunctie met de zuidelijke maansknoop. Dus deze totale maansverduistering komt niet alleen in oppositie met de Zon en niet alleen met de zuidelijke maansknoop, maar Venus ook.”

“Waterman is het elfde teken van de dierenriem. Het heerst over het 11e huis van de dierenriem. En het is 11 van de 12. En zoals ik afgelopen week al zei, hij is daar helemaal doorheen gegaan, En waterman gaat over globaal bewustzijn, het menselijke bewustzijn. Het is politiek, het is de VN, het is het wereldwijde web, het is wiskunde en astronomie en astrofysica, het gaat erom dat.. er is niets persoonlijks aan”

“Dit is een bepaald niveau in het evolutionaire proces dat te maken heeft met rebellie. Opstaan tegen de consensus, opstaan tegen de status quo van buitenaf. Ik zie de toekomst, ik zie het zelfs daarbuiten. Het elfde huis heeft te maken met de toekomst te maken. Vanuit dat ruimteschip ziet major Tom die hele kleine planeet, die steeds verder weg komt te staan, en zelfs verdwijnt tegen de tijd dat hij bij het Galactische centrum arriveert.”

“Dingen worden kleiner, dingen worden gereduceerd. Maar juist zoals in een wetenschappelijk experiment of onder een microscoop. Het is alsof je kunt kijken in die kleine microbenwereld. Via de weg omhoog naar het ontwakende derde oog kun je de kleine mensjes zien, kruipend over de planeet. Zien wat ze elkaar aandoen. Zien wat ze de planeet aandoen. Zien wie zich ontwikkelt en wie niet.”

De mantra voor deze week:
Van buiten de matrix,
objectief kijkend naar,
creëer ik oplossingen,
waarbij iedereen kan winnen. 

Injoy!


Bron: Gewoon-spiritualiteit, Tom Lescher


Je kunt ook interesse hebben in:

Kaypacha | Astrologie voor de ziel | 17 januari 2018

Translate »